Update coronavirus

Geachte cliënt van TanDent klinieken voor tandheelkunde,

Voor ons staat uw gezondheid en dat van ons personeel op de eerste plaats.

In verband met de huidige verspreiding van het  coronavirus in Nederland en hebben wij daarom moeten besluiten om vanaf maandag 16 maart alle reguliere zorg uit te stellen tot na 6 april en dit is nu op advies en last van onze beroepsverenigingen (KNMT /ANT) de IGJ (inspectie gezondheidszorg en jeugd) en het RIVM verlengd tot nader order tot 22 april. Indien u een afspraak bij ons heeft in deze periode zult u zo spoedig mogelijk door ons worden benaderd om een nieuwe datum te plannen, wij verzoeken u in verband met de bereikbaarheid van de praktijk zelf niet te bellen.

Wij begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn, echter is deze maatregel onvermijdelijk om de risico´s voor zowel patiënten als onze medewerkers te reduceren en vooral alle kwetsbaren.Uiteraard blijven wij wel bereikbaar voor acute mondzorg. In die gevallen zullen wij gepaste maatregelen treffen om alle besmettingsrisico’s zoveel mogelijk te beperken.

Onder acute mondzorg wordt verstaan:
-trauma(ongeval)
-acute, heftige pijn die niet over gaat na pijnstilling
-acute ontstekingen
-nabloeding na het trekken van een tand of kies

Neem ook bij acute klachten eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk. Onze assistente zal eerst de situatie met u analyseren en op basis daarvan besluiten om eventueel een afspraak op korte termijn in te plannen.

Mochten er veranderingen vanuit overheid en/of beroepsverenigingen aangekondigd worden, houden wij u uiteraard op de hoogte. Blijft u aub onze website hiervoor in de gaten houden.

Met vriendelijke groet,

Team TanDent klinieken voor tandheelkunde

Deel dit bericht: