Tandheelkunde van topkwaliteit

TanDent biedt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen door tandheelkundig professionals. Wij streven naar mondzorg van een een hoge kwaliteit, gecombineerd met een familiaire sfeer en persoonlijke benadering naar onze patiënten.

Uw tandarts in Rotterdam, Haarlem en Bergschenhoek

Met een team van professionals houden wij uw tanden in optimale staat!

Het team achter TanDent is zeer divers en gedreven. We werken uitsluitend met in Nederland opgeleide tandheelkundige professionals, en de meest geavanceerde materialen en technieken om te streven naar een optimale mondzorg voor u!

Ons team volgt regelmatig officieel geaccrediteerde bijscholingen om up-to-date te blijven betreft de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en de kennis en vaardigheden verder te verbeteren.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de officiële beroepsverenigingen KNMT en ANT en zijn onze tandartsen ingeschreven in het KRT (kwaliteitsregister voor tandartsen).

Wij zijn trots op onze ISO 9001 certificering (sinds 2012), wat inhoudt, dat wij uitsluitend volgens de meest strenge en recente hygiëneprotocollen werken en wij de behandelingen in de praktijk volgens onze vaste behandelrichtlijnen uitvoeren.

Wilt u TanDent als uw tandarts in de regio Rotterdam, Haarlem of Bergschenhoek?

Stuur een e-mail naar info@tandent.nl, bel naar de betreffende vestiging, of kom bij ons langs om kennis te maken en te informeren naar de mogelijkheden tot inschrijven (De beschikbaarheid kan per vestiging verschillen. Wij nemen in Rotterdam en Bergschenhoek nog cliënten aan, in Haarlem onder voorbehoud. Informeert u hierover via telefoon of aan de balie).0

Benieuwd of de behandelingen van TanDent in uw verzekeringspakket zit?

Het zou fijn zijn als u een behandeling ondergaat dat deze dan vergoed wordt door uw verzekeraar.
U kunt op verzoek een begroting laten maken door uw behandelaar die u kunt voorleggen bij uw zorgverzekeraar. Op deze manier weet u precies welk deel uw verzekeraar zal vergoeden.