KNMT – Corona virus

Beste cliënten van TanDent kliniek voor tandheelkunde,

Vandaag, 15 maart 2020, heeft de KNMT, de overkoepelende beroepsvereniging van tandartsen en tandheelkundige specialisten, besloten om af te wijken van het advies van het RIVM.

Wij hebben besloten om dit advies te volgen, met in ons hoofd het welzijn van onze medewerkers en u als cliënt. Uw gezondheid en het zoveel mogelijk beperken van besmettingsrisico is, naast het aanbieden van een zo goed mogelijke mondzorg, onze eerste prioriteit.

Wat betekent dit voor u?

Het advies van de KNMT luidt, dat het het beste is om niet-acute behandelingen in elk geval voorlopig tot 6 April, niet meer uit te voeren in de dagelijkse praktijk. Uitsluitend het behandelen van spoedgevallen zullen wij tot die tijd (tot nader order) blijven uitvoeren tijdens de normale praktijk openingsuren.

Let op: deze behandelingen zijn uitsluitend volgens telefonische afspraak en worden uitsluitend uitgevoerd bij cliënten ZONDER symptomen die kunnen duiden op dragen van het COVID-19 Corona virus.

Wij zullen de cliënten die afspraken hebben staan, telefonisch proberen te bereiken en ook nog een keer per e-mail om de afspraak te annuleren. Op dit moment kunnen wij nog geen concrete nieuwe afspraken inplannen die nog dicht bij de deadline van 6 april staan. Zodra wij meer weten over de dan geldende situatie en of het dan weer veilig is om afspraken in te plannen, zullen wij u op de hoogte houden.

Indien u vragen heeft, zijn wij telefonisch of per email bereikbaar.

Wij vragen u om begrip in deze situatie en hopelijk realiseert u zich dat wij uw welzijn op de eerste plaats zetten.

Met vriendelijke groet,

Team TanDent

Deel dit bericht: